bg3AnRSA.jpg

KOZO Ryggsekk Charcoal

321506.jpg

KOZO Laptop Veske Charcoal

321508.jpg

KOZO Laptop Veske Olive

KOZO Ryggsekk Charcoal

KOZO ryggsekk med laptoplomme Behagelig for ryggen og vennlig mot miljøet. Hvis du leter etter en ryggsekk som er både komfortabel og bærekraftig, så er KOZO ergonomisk ryggsekk det perfekte valget for deg. Denne ryggsekken har et stilrent skandinavisk design som passer til alle anledninger, uansett om du skal på jobb, i skole eller på reise. KOZO ryggsekk er laget av RPET materiale, som er et resirkulert materiale som kommer fra PET-flasker. RPET er et mer miljøvennlig alternativ til vanlig plastikk, fordi det reduserer avfallet og sparer på energi og ressurser.
På lager
SKU
321507
Be om tilbud
KOZO ryggsekk med laptoplomme
Behagelig for ryggen og vennlig mot miljøet.
Hvis du leter etter en ryggsekk som er både komfortabel og bærekraftig, så er KOZO ergonomisk ryggsekk det perfekte valget for deg. Denne ryggsekken har et stilrent skandinavisk design som passer til alle anledninger, uansett om du skal på jobb, i skole eller på reise. Den har også et praktisk rom med polstring, hvor du kan oppbevare datamaskinen din trygt og enkelt.

KOZO ryggsekk er laget av RPET materiale, som er et resirkulert materiale som kommer fra PET-flasker. RPET er et mer miljøvennlig alternativ til vanlig plastikk, fordi det reduserer avfallet og sparer på energi og ressurser. RPET er dessuten også et slitesterkt og lett materiale som holder lenge.
Denne ryggsekken har en mer ergonomisk utforming på designet som fordeler vekten jevnt over ryggen og skuldrene. Den har også justerbare stropper og et polstret ryggstykke som gir deg optimal komfort og støtte. Den fås i to flotte farger, Olive og Charcoal, som passer til både menn og kvinner. Den har også to små rom på utsiden med glidelås, hvor du kan oppbevare småting som nøkler, lommebok eller mobil.
KOZO ryggsekk er den perfekte kombinasjonen av funksjon, stil og bærekraftighet. Den vil helt sikkert bli din favoritt!
Mål: L 35 cm x B 49 cm H 15 cm.
Mer informasjon
Merke KOZO
Produkttype Ryggsekk
Materiale RPET
Farge Grå
Miljømerking Gjenvunnet
Vekt (KG) 0.57
Volum (M3) 0.01536
EAN 7392265548025
Opprinnelsesland CN
Salgsenhet ST
Intrastatkode 42022210
Ladda ner produktblad (PDF) Ladda ner produktblad (PDF)
Du kan også være interessert i
  1. KOZO Ryggsekk Olive
    KOZO Ryggsekk Olive
Konto