Bli Forhandler

Milj_bild_bakgrund_lager

Søk om å bli kredittkunde hos oss

Du kan enkelt søke om å bli forhandler av våre produkter her på nettsiden vår, vi krever at våre forhandlere at produktene de kjøper må selges videre og ikke være til eget bruk. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på +46 40 53 84 00 eller via epost info@bntscandinavia.com kan du også chatte med kundeservice!

For at vi skal behandle søknaden din raskt, ber vi deg fylle ut opplysningene nedenfor så fullstendig som mulig!. Så snart vi har gått gjennom søknaden din, vil en av våre dyktige medarbeidere kontakte deg! For å bli kredittkunde hos b.n.t Scandinavia AB kreves godkjent kredittsøknad. Ved å søke om å bli kunde hos oss godtar du at det kan lages en kredittrapport. Du som er enkeltperson vil få informasjon fra vår informasjonspartner om at det er forespurt og utlevert en kredittrapport.

Gjennom applikasjonen godtar du også at vi kan lagre personopplysninger om deg, mer informasjon om hvordan vi jobber med GDPR og datasikkerhet kan du lese om i vår GDPR-policy.

Konto