Spesial & Profiltrykk

100_Customized-transp_1_

Spesial & Profiltrykk


Spesial & Profiltrykk

I de senere år har vi sett en betydelig økning i forespørsler på tilpassede produkter. Kravene endres ettersom vi er strømlinjeformet, digitalisert eller miljømessig sertifisert, og så er et standardprodukt ikke alltid tilstrekkelig. Vårt sortiment innen Spesial & Profiltrykk er i utgangspunktet et bredt standardutvalg. Men det vi er ekstra stolte av og hvor vi ser at vi kan legge til ekspertise og være en god partner, er de skreddersydde løsningene. For eksempel kan det være behov for forskjellige materielle egenskaper eller størrelser, eller om det er ønskelig med eget profiltrykk på produktet..

Produktene i kategorien er hovedsakelig lynlåsposer, pakkseddellommer, postordreposer og displayrammer. Da det er spørsmål om enkle profiltrykk, er det mange kontorprodukter i vårt sortiment som vi kan printe/trykke på.

Et tilpasset produkt i form av spesialfargede lynlåsposer, pakkseddellommer med profiltrykk eller en tilpasset postordrepose, kan være et effektivt medium for markedsføring av både produktet og selskapet. I tillegg til profilering, kan det også være behov for å formidle varsel eller annen viktig informasjon om produktet. Spesielle materialspesifikasjoner som antistatisk eller at produktet skal godkjennes for mat er også vanlige forespørsler.

Et annet spennende produktsortiment som vi liker å markere litt ekstra er våre displayrammer der vi nå også kan tilby profiltrykk. Minimumsantallet er bare 100stk! Displayrammene er både magnetiske og selvklebende. Eksponeringen gir et bedre inntrykk og sikrer at informasjonen er på plass!.

Våre produkter er produsert i Europa og Asia. Standardprodukter leveres umiddelbart. Leveringstider for tilpassede produkter varierer avhengig av produkt. Selvfølgelig kan vi tilby flyfrakt mot en ekstra kostnad, om nødvendig. Vår salgsavdeling kan gi deg eksempler på stilige, tilpassede kundeløsninger.

Pacsedel1

Pakkseddellommer med unikt trykk og materiale

Docustick er vårt eget merke på pakkseddellommer, og her tilbyr vi også et av markedets bredeste utvalg. Våre standard produkter er tilgjengelige i forskjellige kvaliteter. I standardserien har vi lokale versjoner for alle nordiske språk. Som standard er det over 30 forskjellige varianter på flere språk. Vi tilbyr ønsket profiltrykk og tilpassede spesifikasjoner.

Materialer:PE og PP

Tykkelse: Forskjellige spesifikasjoner, toppfilm., bunnfilm og bakark

Størrelser: C7, C6, C5, C4 eller i henhold til kundens krav 

Trykk: Opptill 6 farger

MOQ spesial: 25 000 stk

Tillegg: Ulike typer lim tilpasset frys, flyttbar etc. nedbrytbar, forskjellige trykkteknikker som f.eks. løpende serie

Boots_foto21

Postposer med trykk i ulike størrelser, kvaliteter og design

Postordreposer er en flott mulighet for merkevare- og selskapsprofilering. Vi produserer i henhold til kundens ønsker med trykk i forskjellige størrelser, kvaliteter og design. Posene er laget av coex (coextrusion), og forklarer bare at to filmer blir ett lag. Dette er tydelig sett på den hvite posen, hvit film på utsiden og svart film på innsiden, noe som gjør at de hvite posene blir ugjennomsiktige. Posene er rivesikre og vannavstøtende, alle med permanent Peel & Seel-tetning. Som standard finnes også våre svarte postordreposer som er laget av resirkulert materiale. Standard postordreposer er tilgjengelig med og uten håndtak.

Materiale: PE

Farge: Coex som ønsket

Tykkelse: Kan tilpasses (standard 60my)

Trykk: Opptil 6 farger / side

Tillegg: Double Peel & Seal Strip, forskjellige tetningsmuligheter, belg, håndtak, ulike trykkteknikker som kjører serie

Grippie_bild1

Grippie lynlåsposer i over 50 forskjellige varianter

Med våre lynlåsposer tilbyr vi et av markedets bredeste utvalg under vårt eget merke Grippie®. Bruksområdene er mange, eksempelvis innenfor valutaveksling, reservedeler, Airport Security bag (fly poser), osv. Grippie® posene er tilgjengelig i mer enn 50 forskjellige varianter med og uten skrivefelt. De større modellene har eurohull og de mindre modellene har 5 mm runde hull for oppheng. Våre standard Grippie®-poser er gjenlukkbare. Vanligvis krever tyngre innhold en tykkere pose. Vi tilbyr produksjon av alle mulige egendefinerte størrelser, tykkelser og poser med ønsket profiltrykk.

Materiale:PE

Farge: Gjennomsiktig og alle farger

Tykkelse: Standard er 50my og 90y, andre tykkelser på forespørsel.

Dimensjoner: Fra 9mm - 600mm

Trykk: Opptil 4 farger / side

MOQ special: 10.000 stk, mindre antall produseres mot ekstra kostnad.

Tillegg: Antistatisk, rustfritt, flekker, forskjellige tetningsmetoder, godkjent for matvarer etc.

Våre etiketter er tilgjengelige for forskjellige formål. Materialet vi bruker er av høyeste internasjonale standard. Etiketter på rull finnes det et bredt sortiment av advarselsetiketter i både fluorescerende og svart-hvitt. Hvis vi ikke har ønsket størrelse, er det mulig å tilpasse unike etiketter etter eget design og spesifikasjon.

Materiale: Ulike konfigurasjoner på både etikett og bakark.

Farge: Valgfri farge og fluoriserende

Format: Standard A5 og A4 format og forskjellige formater på rull

Trykk: Opptil 4 farger, selv bakarket kan profilers

Tillegg Avtagbart lim, plastetikett, fryseetikett

Disse magnetiske rammene (magnetisk eller selvklebende bakside) er et godt blikkfang takket være den stilige designen. Magnetiske lukkebånd og bred åpning tillater at dokumenter enkelt legges inn og tas ut. Nå tilbyr vi også profiltrykk på selve rammen med en firmalogo, eller hvorfor ikke lage en unik ramme for en salgsfremmende anledning?

Materiale: 300µ PVC (foran)

Farge Standard: silver, blå, Sølv, Blå, Rød, Grønn, Svart, Hvit, Gul og Oransje

Tykkelse: Fra 50my - 90my

Trykk: Opptil 4 farger

Dimensjoner: Fra 40mm - 450mm

MOQ: 100 stk

produktfoto_Profilera_copy11
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Konto