Mer Om Oss

Gruppbild-1860x750px

For forhandlere

Vi retter oss mot forhandlere i Norden, både om du handler med privatpersoner eller bedrifter. Våre nåværende forhandlere er kontorvarehus, varehus, supermarkeder, bokhandlere, nettbutikker eller andre butikker som driver med kontorrekvisita. Vi tilbyr deg et bredt sortiment med over 3000 produkter fordelt på åtte produktområder som passer deg som henvender seg til hjemmekontorer, arbeidsplasser, skoler og utdanning samt pakketilbehør for lager- og logistikkdrift.

Omtrent halvparten av vårt sortiment er produkter fra kjente merkevarer, hvor vi i de fleste tilfeller er eksklusive distributører i vårt hovedmarked. Vår ambisjon er å samarbeide med de ledende merkene i sitt segment for å kunne tilby deg som forhandler et kjent merke med sterk anerkjennelse fra dine kunder. Vi jobber aktivt med markedsføring av våre merkevarer både i form av butikkmateriell og kampanjer samt aktiv markedsføring mot sluttforbruker.

Vi eier også flertallet av merkene som vi markedsfører i vårt hovedmarked, under egne varemerker tilbyr vi et bredt spekter av basisvarer til skole, hjemmekontor eller arbeidsplass. Vi ønsker at innkjøp og logistikk skal være enkelt for deg! Derfor lagerfører vi nesten hele sortimentet vårt på vårt hovedlager i Arlöv, vi tilbyr umiddelbare leveranser og rimelige forhold for at du skal kunne holde lageret ditt så optimalisert som mulig.

Kontakt vår kundeservice eller fyll ut en forhandlersøknad her på nettsiden vår for å opprette en konto hos oss.

Lager2-1860x750px

For merkevareeiere og produsenter

Vi tilbyr merkevareeiere et bredt distribusjonsnettverk i Norden og en langsiktig distribusjonspartner som jobber med aktiv merkevareledelse og markedsføring på alle passende salgskanaler. Vi leverer til cirka 1500 forhandlere i det nordiske markedet innen spesialhandel, kontorvarer, varehus og nettbutikker. Våre forhandlere er tilgjengelige i både B2C og B2B.

Vår strategi er å jobbe med eksklusive distribusjonsavtaler av internasjonalt anerkjente merkevarer og kombinere dette til et attraktivt utvalg sammen med vårt brede utvalg av egne merker. Vi ser på oss selv som en stabil og langsiktig distribusjonspartner med aktiv kanalstyring og markedsføring av din merkevare. Vi har bred erfaring med merkevareledelse og markedsføring til både forhandlere og sluttforbrukere. Vi tror på personlig tilstedeværelse og at forretninger foregår mellom mennesker, derfor har vi en stor salgsorganisasjon med både feltselgere og inneselgere som garanterer vår lokale tilstedeværelse i vårt hovedmarked.

Fra vårt lager i Arlöv når våre leveranser normalt hele hovedmarkedet innen tre dager. Til de fleste av våre forhandlere kan vi tilby levering dagen etter at bestillingen er lagt inn. Vi har et moderne forretnings- og logistikksystem som garanterer våre forhandlere oss en høy kvalitet og service på arbeidet vårt.

Ønsker du at b.n.t skal distribuere og markedsføre produktene dine, er du velkommen til å kontakte oss!

For forbrukere

Har du som forbruker spørsmål om våre produkter eller merker, ta kontakt med vår kundeservice, som gjerne svarer på alle dine spørsmål. Men da vi ikke selger produkter direkte til sluttforbrukere, kan du som forbruker ikke etableres som kunde hos oss, men vi hjelper deg gjerne med å finne en nærliggende butikk, varehus eller nettbutikk blant våre 1500 forhandlere i Norden.


omoss2

Vår historie

Siden 1986 har vi over 30 års erfaring med distribusjon og handel med kontorrekvisita i det nordiske markedet.


1986 Konkursboet etter Börge HM Nilsson AB erverves og omstruktureres til salgsselskap.

1987 Selskapet endrer navn til Nya Börge HM Nilsson AB og signerer sine første agentavtaler.

1988 For en start, naboen vår tar fyr og hele lageret vårt er røykskadet. Jakten på nye lokaler starter!

1989 Selskapet endrer navn til BN Svenska AB og nye lokaler innvies.

1991 Elektronikksatsingen vår begynner med produkter fra Broher og SHARP

1994 B.N.T blir agent for Texas Instruments på det svenske markedet, som er et av våre mest innflytelsesrike merkevarer i dag.

1997 Våre nye lokaler med den gang hele 1000M2 lageret på Företagsvägen 30 innvies.

1999 Vår første merkevare BN Line, som blir hjørnesteinen i dagens BNT / Office, lanseres.

2003 Vi kjøper Tenzab i Örebro, som gir starten for vårt produktområde Emballasje & Emballasje.

2004 Vår eksportsatsing starter med egne ansatte i Danmark og Norge. Vi endrer navn til B.N.T Scandinavia AB.

2008 B.N.T blir agent i Sverige for STABILO & Folia-merkene gjennom oppkjøp.

2009 Flytte til nåværende eiendom med 5000M2 lager, hvor vi håndterer over 3500 forsendelser per måned.

2012 Vi starter vår nye sortimentsstrategi med færre produktområder og mer fokusert markedsføring.

2013 Vi utvider vårt samarbeid med Texas Instruments til å gjelde i hele Skandinavia og vi blir agent for Fellowes.

2014 B.N.T blir distributør for Filofax og Letts produkter i det skandinaviske markedet og forventes å omsette for ca. SEK 120 millioner

2017 Sammen med Sem & Stenersen AS danner vi vårt norske datterselskap b.n.t Scandinavia AS og dobler omsetningen i Norge.

2019 Vi starter et samarbeid med legendariske Moleskine og blir en eksklusiv distributør i Sverige og Danmark.

Fakta om oss

B.N.T er privateid, grunnlagt i 1986
Hovedmarked, Norden
Salg, ca SEK 185 millioner i 2022
Antall ansatte, 30
Omtrent 3000 produkter fordelt på 8 produktområder

Vi har høyeste kredittvurdering AAA i henhold til Soliditet og kredittvurdering Gold ifølge UC.
Medlem av den svenske bransjeorganisasjonen KEPA og den danske bransjeorganisasjonen KONPA.
Koblet til REPA, FTI & Elkretsen.

Konto