Mer Om Oss

Gruppbild-1860x750px

For forhandlere

Velkommen til b.n.t Scandinavia AB - din pålitelige partner i hele Norden! Vi er dedikert til å støtte forhandlere i alle de nordiske landene, enten du henvender deg til privatpersoner eller bedrifter. Med et omfattende sortiment på over 3000 produkter innen åtte ulike produktområder er vi sikre på at vi kan tilby deg det du trenger for å dekke kundenes behov. Blant forhandlerne våre finner du kontorrekvisitaforretninger, varehus, supermarkeder, bokhandlere, nettbutikker og andre butikker som fokuserer på kontorrekvisita og relaterte produkter. Uansett hvilken virksomhet du driver, har vi noe som passer for deg - fra produkter til hjemmekontorer og arbeidsplasser til skoler og utdanningsinstitusjoner, samt emballasjetilbehør til lager og logistikkvirksomhet.

Vi er stolte av å kunne tilby over halvparten av sortimentet vårt fra anerkjente og veletablerte varemerker, der vi ofte er eksklusive distributører på vårt hovedmarked. Vi streber etter å samarbeide med ledende varemerker i sine segmenter for å kunne tilby deg som forhandler velkjente produkter som kundene dine vil elske. For å styrke merkevarebevisstheten og markedsføringen jobber vi aktivt med kampanjer, butikkmateriell og målrettet markedsføring mot sluttbrukerne.

I tillegg eier vi flere varemerker som vi markedsfører i vårt hovedmarked. Disse varemerkene tilbyr et bredt utvalg av basisvarer til skoler, hjemmekontorer og arbeidsplasser. Vårt fokus er å gjøre innkjøp og logistikk så enkelt som mulig for deg. Vi lagerfører nesten hele sortimentet vårt på vårt hovedlager i Arlöv og tilbyr raske leveranser og rimelige betingelser for å hjelpe deg med å optimalisere lagerbeholdningen.

Kontakt vår kundeservice eller fyll ut en forhandlersøknad her på vår hjemmeside for å opprette en konto hos oss og dra nytte av vårt brede sortiment og vår profesjonelle support.

Lager2-1860x750px

For merkevareeiere og produsenter

For deg som merkevareeier tilbyr vi en omfattende distribusjonskanal i Norden og en langsiktig distribusjonspartner som jobber aktivt med merkevareledelse og markedsføring i ulike salgskanaler. Vi samarbeider tett med rundt 1 500 forhandlere innen faghandel, kontorrekvisita, varehus og netthandel i hele Norden, både i B2C- og B2B-segmentet.

Vår strategi innebærer eksklusive distribusjonsavtaler med internasjonalt anerkjente varemerker som vi kombinerer med vårt brede utvalg av egne varemerker for å skape et attraktivt sortiment. Vi ser på oss selv som en stabil og langsiktig distribusjonspartner med aktiv kanalstyring og målrettet markedsføring for å styrke din merkevare. Vår lange erfaring med merkevarestyring og markedsføring mot både forhandlere og sluttbrukere har gitt oss en sterk posisjon i markedet.

Vi tror på personlig kontakt og nærhet til kundene våre. Derfor har vi en omfattende salgsorganisasjon med selgere ute og inne som sikrer vår tilstedeværelse i hovedmarkedet.

Vi er stolte av vårt moderne forretnings- og logistikksystem, som garanterer høy kvalitet og service i vårt arbeid overfor våre forhandlere.

Hvis du er interessert i å samarbeide med oss og ønsker å ha oss som distributør og markedsfører av dine produkter, er du velkommen til å kontakte oss!

For forbrukere

Takk for at du viser interesse for produktene og varemerkene våre! Vi setter pris på alle forbrukere som viser interesse for vårt produktsortiment. Vi selger imidlertid ikke produkter direkte til sluttforbrukere. Hvis du som forbruker har spørsmål om produktene eller varemerkene våre, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice, som mer enn gjerne hjelper deg med å svare på spørsmålene dine. Hvis du er på utkikk etter produktene våre, er vi glade for å kunne informere deg om at vi har et omfattende nettverk av forhandlere i hele Norden. Disse forhandlerne omfatter butikker, varehus og nettbutikker, noe som gjør det enkelt for deg å finne ditt nærmeste utsalgssted.


omoss2

Vår historie

Vår historie begynte i 1986, og i mer enn 30 år har vi etablert oss som en pålitelig aktør innen distribusjon og handel med kontorrekvisita på det nordiske markedet.


1986 Konkursboet etter Börge HM Nilsson AB overtas og omdannes til et salgsselskap.

1987 Selskapet skifter navn til Nya Börge HM Nilsson AB og inngår de første agenturavtalene.

1988 For en start: Naboen vår brenner, og hele lageret vårt blir røykskadet. Jakten på nye lokaler begynner!

1989 Selskapet skifter navn til BN Svenska AB, og nye lokaler tas i bruk.

1991 Vår elektronikksatsing begynner med produkter fra Broher og SHARP.

1994 B.N.T blir agent for Texas Instruments på det svenske markedet, som i dag er et av våre mest innflytelsesrike varemerker.

1997 Vi innvier våre nye lokaler i Företagsvägen 30, med et lager på hele 1000 m2.

1999 Vårt første varemerke BN Line, som blir grunnlaget for dagens BNT/Office, lanseres.

2003 Vi kjøper Tenzab i Örebro, noe som markerer starten på produktområdet Emballasje og innpakning.

2004 Eksportsatsingen starter med egne ansatte i Danmark og Norge. Vi skifter navn til B.N.T Scandinavia AB.

2008 B.N.T blir agent i Sverige for varemerkene STABILO og Folia.

2009 Flytting til den nåværende eiendommen med 5000 m2 lager, der vi håndterer over 3500 forsendelser i måneden.

2012 Vi innfører en ny sortimentsstrategi med færre produktområder og mer fokusert markedsføring.

2013 Vi utvider samarbeidet med Texas Instruments til å dekke hele Skandinavia og blir agent for Fellowes.

2014 B.N.T blir distributør for Filofax- og Letts-produkter på det skandinaviske markedet og forventes å omsette for ca. 120 millioner SEK.

2017 Sammen med Sem & Stenersen AS danner vi vårt norske datterselskap b.n.t Scandinavia AS og dobler omsetningen i Norge.

2019 Vi begynner å samarbeide med legendariske Moleskine og blir eksklusiv distributør i Sverige og Danmark.

2022 Sortimentet vårt utvides med det spanske merket MILAN.

Fakta om oss

B.N.T. er et privateid virksomhet som ble grunnlagt i 1986.
Vårt hovedmarked er Norden.
Omsetningen utgjorde ca. 185 millioner svenske kroner i 2023.
Vi har over 30 engasjerte medarbeidere.
Vårt produktsortiment omfatter ca. 3 000 produkter fordelt på 8 produktområder.

Vi er stolte av vår AAA-kredittrating i henhold til Soliditet og vår Gold-kredittrating i henhold til UC. I tillegg er vi medlem av den svenske bransjeorganisasjonen KEPA og den danske bransjeorganisasjonen KONPA. Vi er også tilknyttet REPA, FTI og Elkretsen for aktivt å bidra til bærekraft og ansvarlighet i virksomheten vår.
Siden 2023 er vi også FSC-sertifisert!

Vi ser frem til å fortsette reisen og være din betrodde partner innen kontorrekvisita i Norden. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, er du alltid velkommen til å kontakte oss!

Konto