321508.jpg

KOZO Laptop Veske Olive

bg3AnRSA.jpg

KOZO Ryggsekk Charcoal

_hBBgK5t.jpg

KOZO Ryggsekk Olive

KOZO Laptop Veske Olive

Leter du etter en laptoptaske som er både pen og miljøvennlig? Da er KOZO veskene i RPET resirkulert materiale perfekte for deg. RPET står for resirkulert polyetylentereftalat, et materiale som lages av gamle plastflasker. KOZO veskene har et skandinavisk design som passer både til jobben og studentlivet. De er lette og romslige, med et polstret rom for din laptop og diverse lommer for dine tilbehør.
Tilgjengelighet: På lager
SKU
321508
Be om tilbud
Her er oversettelsen til norsk. Leter du etter en laptoptaske som er både pen og miljøvennlig? Da er KOZO veskene i RPET resirkulert materiale perfekte for deg. RPET står for resirkulert polyetylentereftalat, et materiale som lages av gamle plastflasker. Ved å bruke RPET bidrar du til å redusere mengden plast som havner på søppelfyllingen eller i havet.
KOZO veskene har et skandinavisk design som passer både til jobben og studentlivet. De er lette og romslige, med et polstret rom for din laptop og diverse lommer for dine tilbehør. I rommet for datamaskinen er det et elastisk bånd som strammes med borrelås, for å sikre at datamaskinen holdes på plass. Brukes enkelt ved å bære den i håndtaket på vesken eller hvis du heller vil bruke skulderremmen som er så lang, at datamaskinen kan hvile på ryggen når du for eksempel sykler.
På baksiden av vesken sitter et bånd tilpasset til kabinveskens håndtak. Enkelt og praktisk å kunne dra både kabinvesken og laptoptasken oppå. På forsiden er det et rom med glidelås.
Velg mellom to klassiske farger: Olive og Charcoal. Stoffet er slitesterkt og tåler mye. Enkelt å tørke bort eventuelle flekker med en fuktig klut.
KOZO laptoptasker passer stort sett til alle datamaskiner, opp til 15,6
Mål: L 41,5 cm x B 31 cm H 4,5 cm
Mer informasjon
Merke KOZO
Produkttype Laptoptaske
Materiale RPET
Farge Grønn
Miljømerking Gjenvunnet
Vekt (KG) 0
Volum (M3) 0
Ladda ner produktblad (PDF) Ladda ner produktblad (PDF)
Du kan også være interessert i
  1. KOZO  Laptopsleeve med Håndtak Olive
    KOZO Laptopsleeve med Håndtak Olive
  2. KOZO Laptopsleeve Charcoal
    KOZO Laptopsleeve Charcoal
  3. KOZO Laptop Veske Charcoal
    KOZO Laptop Veske Charcoal
Konto